Pikantny Gulasz Wieprzowy
Pikantny gulasz wieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 504 kalorie, 41g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.18 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz paprykę, pomidory w puszkach, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Pikantny Pomidorowy Gulasz Wieprzowy, Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi, oraz Pikantny i słodki Gulasz wieprzowy z Ancho Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Posypać wieprzowinę ze wszystkich stron solą, pieprzem i czosnkiem w proszku i lekko obłożyć skrobią kukurydzianą.
Umieścić wieprzowinę na patelni, i gotować, aż lekko rumiane, ale nie zrobić.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Umieść ziemniaki, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, cebulę i kukurydzę w wolnej kuchence.
W misce wymieszaj pomidory, śmietanę z zupy grzybowej, mleko, bulion i włoskie przyprawy.
Przykryć i gotować 1 godzinę na wysokości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie co najmniej 1 godzinę.