Pikantny Gulasz Ananasowo-Wołowy
Pikantny gulasz ananasowo-wołowy to bezmleczne zupa. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 99 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, sos sojowy lite, spaghetti i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna mongolska wołowina i ananas, Pikantny Gulasz Warzywny Wołowy, oraz Pikantny gulasz wołowy z fasolą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać ananasa i chiles; gotować 3 do 5 min. lub aż lekko zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mięso; gotować i mieszać 5 min. albo aż zbrązowieje.
Wymieszać z bulionem i sosem sojowym. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 1 godzinę lub aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę.
Dodać do mieszanki mięsa wraz z orzechami i papryką; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić 1 do 2 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając.