Pikantny Grillowany łosoś z Mango, rzodkiewką i salsą limonkową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego grillowanego łososia z Mango, rzodkiewką i Salsanem limonkowym. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Spróbuj Grillowane krewetki z salsą Mango, limonką i rzodkiewką, Grillowany łosoś miodowo-Limonkowy z salsą z awokado Mango, oraz Grillowany łosoś Limonkowy z Salsanem z awokado-Mango i ryżem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do salsy, umieścić wszystkie składniki w maszynce i pulsować, aż drobno posiekane; odstawić.
Rozgrzać grill do średniej wysokości.
Łososia skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie pocierać 2 łyżki przyprawy
Wlej trochę oliwy z oliwek na papierowy ręcznik i przetrzyj nim grill - pomoże to zapobiec przywieraniu ryby. Grilluj mięso łososia od strony dołu przez około 12 do 15 minut.
Aby podać, rozłóż większość salsy na talerzu i umieść łososia, skórkę w dół, na górze.
Dekoruj więcej salsy, plastry rzodkiewki, kolendry i mżawka oliwy z oliwek.
Umieść ancho chiles, kminek, kolendra, laska cynamonu, i papryka na małej suchej patelni na średnim ogniu, i tosty przyprawy tylko, aż zaczną pachnieć, o 1 minuta. Opróżnij do młynka do przypraw i zmiel na proszek.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.