Pikantny Grillowany Kurczak Cytrynowy
Pikantny Grillowany kurczak cytrynowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 655 kalorii, 47g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pierś z kurczaka, brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna kanapka z grillowanym serem z kurczaka orzechowego (aka Chicken Satay Melt), Pikantny Kurczak Cytrynowy, oraz Pikantny Grillowany Kurczak.
Instrukcje
Usuń skórę z piersi kurczaka i zdejmij piersi z kości oddzielającej przetargi.
Przetnij piersi na pół wzdłuż.
Umieścić piersi między 2 kawałki folii i Funt je cienkie z wałkiem do ciasta lub małej patelni.
Włożyć piersi z kurczaka do plastikowej torebki, wlać olej do torebki i dodać płatki czerwonej papryki, sól i pieprz, natkę pietruszki, tymianek i skórkę z cytryny.
Wymieszać wszystko razem, zamknąć torebkę, włożyć do miski i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc. Chłodzić oferty oddzielnie.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Posmaruj grilla, aby zapobiec przywieraniu kurczaka. Kiedy będziesz gotowy do gotowania, wyjmij kurczaka z lodówki.
Umieścić piersi z kurczaka i ofert na grillu i gotować, aż gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie (rezerwy ofert kurczaka dla rundy Online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps).
Do sałatki: w rondlu z pokrywką podgrzać 2 szklanki wody, bulion z kurczaka i 1 łyżeczkę soli na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękka, 40 do 45 protokół. Napełnij ryż widelcem i rozłóż na patelni do ostygnięcia.
W dużej misce połącz schłodzony ryż, cebulę, seler, marchew i grzyby.
W średniej misce wymieszać sok z cytryny, brązową musztardę, olej rzepakowy, sól i pieprz, do smaku, pietruszkę i tymianek.
Trzepaczka do dobrego połączenia.
SOS zalać sałatką i delikatnie wszystko wymieszać. (Rezerwa 2 szklanki Dla rundy 2 przepis faszerowane papryki.) Przykryć i przechowywać w lodówce, jeśli nie służy od razu.
Podawać piersi na gorąco z brązowym ryżem i sałatką z grzybów.