Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantny czerwony pieprz-i-nut dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1006 kalorii, 15g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, prażone orzechy nerkowca, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać orzeszki piniowe i migdały i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż lekko złoty, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś nakrętki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów