Pikantny Cydr Kolczasty

Pikantny Cydr Kolczasty
Pikantny cydr może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, przyprawiony rum, anyż Gwiaździsty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorący Cydr Kolczasty, Cydr Kolczasty, oraz Cydr Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do obręczy cynamon-cukier, w małej misce, wymieszać cukier i zmielony cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wlać na talerz; odstawić.
3
W rondlu 3-ćwiartkowym umieścić goździki, laski cynamonu i anyż Gwiaździsty. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać cydr jabłkowy i sok pomarańczowy; gotować na wolnym ogniu 10 minut (nie gotować). Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
JabłecznikJabłecznik
5
Tymczasem lekko zwilżyć obręcz każdego z 4 kubków lub szklanek. Odwróć kubki do cukru cynamonowego; kręć, aż brzeg będzie równomiernie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
6
Dodać rum do schłodzonego cydru; odcedzić, aby usunąć przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
CydrCydr
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
7
Umieść lód w kubkach; chochlę na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn