Pikantny Chleb Małpy
Pikantny chleb małpy wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 3G białka, oraz 25g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ciasto biszkoptowe z maślanki, masło, cebulę i kilka innych składników, możesz je zrobić. 12 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Chleb Małpy, Pikantny Chleb Małpy, oraz Pikantny Chleb Małpy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W misce wymieszaj roztopione masło, pietruszkę, cebulę i koperek. Zanurz połówki biszkoptu w mieszance masła, aby pokryć; ułożyć w formę do ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto się ugotuje i złocistobrązowe na wierzchu, około 30 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Małpi chleb naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "