Pikantny Chipotle Black-Eyed Peas
Pikantny Chipotle Black-Eyed Peas jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płynnego aromatu dymu mesquite, warzywna baza bulionowa, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Spicy Black-Eyed Peas, Spicy Black-Eyed Peas, oraz Hot-and-Spicy Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i ocet balsamiczny na patelni; gotować i mieszać paprykę pomarańczową, seler, marchew, cebula, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, 5 do 8 protokół.
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki; wymieszać w black-Eyed peas, wody i bazy roślinnej, mieszając do rozpuszczenia bazy roślinnej. Wymieszaj paprykę chipotle, około 1 łyżki stołowej zastrzeżonego sosu adobo (lub do smaku), płynny dym, kminek i czarny pieprz.
Gotować w wolnej kuchence na niskie, aż black-Eyed peas są bardzo delikatne i smaki są mieszane, o 8 godzin.