Pikantny Burger z indyka i cukinii

Pikantny Burger z indyka i cukinii
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić pikantnego burgera z indyka i cukinii w domu. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego mięsa indyczego, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, greckiego jogurtu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Burger z indyka z kluskami z cukinii, Pikantny Burger Z Indyka, oraz Burger z cukinii z indyka z majonezem czosnkowym.

Instrukcje

1
Dodać sos śmietanowy, umieszczając wszystkie składniki sosu w misce i mieszając, aż do połączenia. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wymieszać mieszaninę cukinii z indyka: w dużej misce umieścić startą cukinię, pokrojoną zieloną cebulę, posiekaną miętę, kolendrę i czosnek, mielony kminek, sól, pieprz i cayenne. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Kminek MielonyKminek Mielony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rękami wymieszać w mielonym indyku, aż mieszanina cukinii zostanie dobrze rozprowadzona przez mielonego indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Forma paszteciki: użyj rąk, aby utworzyć 3 do 4 cala szerokości paszteciki, umieszczając je na blasze do pieczenia. Zauważ, że paszteciki będą raczej mokre, więc mogą być trochę trudne w obsłudze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1
Podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, obniżyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Pracując partiami, umieść paszteciki na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Niech gotować przez około 5 protokół, następnie odwrócić paszteciki i gotować przez kolejne 5 do 6 protokół.
4
Chcesz, aby brązowy i delikatnie gotować przez całą drogę. Jeśli temperatura jest zbyt wysoka, będą zarumienione Na zewnątrz, ale wnętrze nadal będzie surowe. Więc, gotować je delikatnie.
5
Jeśli zewnętrzne są rumiane, a wewnętrzne nadal nie są zrobione, obniżyć ogień i gotować dłużej.
6
Usuń na papierowy ręcznik wyłożony talerz: po zakończeniu pierwszej partii pasztecików, Usuń na papierowy ręcznik wyłożony talerz podczas gotowania drugiej partii. Lub można utrzymać paszteciki ciepłe w piekarniku 200 ° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Sprawia, że 8 dużych pasztecików lub do 18 małych.
8
Podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Burger można łączyć z Malbec, Merlot i Zinfandel. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn