Pikantny budyń chlebowy z kiełbasą i pieczarkami
Pikantny budyń chlebowy z kiełbasą i pieczarkami wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bagietkę, sól, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pikantny budyń chlebowy ze szpinakiem i pieczarkami, Pikantny budyń chlebowy z pieczarkami i parmezanem, oraz Pikantny budyń chlebowy z kiełbasą i Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj puszkę na muffinki 12 filiżanek nieprzywierającym sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu i podsmażyć grzyby.
Dodać kiełbasę i wymieszać na ogniu, aż rumiane i gotowane przez.
W dużej misce ubij razem jajka, mleko, włoskie przyprawy i sól i pieprz.
Dodać pokrojony w kostkę chleb do mieszaniny jaj i pozostawić mieszaninę jaj i chleba na co najmniej 30 minut w lodówce, aby chleb wchłonął płyn.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Wyjąć masę jajeczną z lodówki, dodać kiełbasę i grzyby i wymieszać do połączenia. Kadzi mieszaninę budyniu chlebowego do puszek muffin i piec, aż zestaw, o 30 do 35 protokół.
Wyjmij puddingi z puszek muffin na półmisek i podawaj. Reserve 3 puddings dla rundy 2 przepis, Pikantny chleb budyń Bites z sosem musztardowym Jabłko.
Użyj resztki z tego przepisu, aby Pikantny chleb budyń Bites z sosem musztarda jabłkowa .