Pikantny budyń chlebowy z kiełbasą i Escarole
Jeśli 1,09 zł za porcję spada w budżecie, Pikantny budyń chlebowy z kiełbasą i Escarole może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, eskarole, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Budyń Chlebowy, Serowy Pikantny Budyń Chlebowy, oraz Pikantny Budyń Chlebowy Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu.
Dodać cebulę i mieszać często, aż kuleje i lekko złoty, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i pokruszyć kiełbasę na patelni. Mieszaj często, aż mięso nie będzie już różowe, 7 do 10 minut, używając drewnianej łyżki, aby rozbić mięso w razie potrzeby.
Dodaj escarole do mieszanki kiełbasy na patelni i zmniejszyć ogień do niskiej. Mieszać, aż escarole zwiędnie, 1 do 2 minut.
W dużej misce ubić mleko i jajka, aż się połączą. Wymieszaj Gruyre, kostki chleba, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Dodać mieszankę kiełbasy i wymieszać, aby dobrze wymieszać. Zeskrobać mieszaninę do maślanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i rozprowadzić na poziomie (patrz UWAGI).
Piec w piekarniku 375, aż top będzie złoty i nóż włożony w środku wychodzi głównie czysty, 35 do 45 minut. (Jeśli wierzch jest brązowy po 30 minutach, przykryj luźno folią i kontynuuj pieczenie.)