Pikantny Boczek Z Mąki Kukurydzianej
Pikantny boczek z mąki kukurydzianej jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, gruby boczek, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna Mąka Kukurydziana-Crusted Catfish, Pikantna Mąka Kukurydziana-Crusted Catfish, oraz Pikantna mąka kukurydziana-crusted Catfish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść regał chłodzący na patelni 15x10 cali lub blasze z bokami.
W płytkiej misce, wymieszać mąkę kukurydzianą, brązowy cukier, chili w proszku i pieprz.
Dodać plastry boczku, jeden po drugim, do mieszanki mąki kukurydzianej i obrócić, aby pokryć obie strony; strząsnąć nadmiar.
Ułóż plastry w jednej warstwie na stojaku na patelni.
Piec około 25 minut lub aż chrupiące i rumiane.