Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pikantna Azjatycka mieszanka może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 457 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dodatkowe tofu, woda, ostry sos, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Pieczona Azjatycka Mieszanka Warzyw, Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, oraz Gorący i pikantny Medley z kapusty.
Instrukcje
1
W garnku zagotować ryż i wodę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek, i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać w tofu, sos hoisin, pasta chili, ostry sos, i sos sojowy. Nadal gotować i mieszać, aż tofu jest ogrzewany przez i pokryte sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Pasta Chili
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Wymieszać groszek i marchew na patelni i gotować 2 protokół. Wymieszać w czarnej fasoli, i kontynuować gotowanie aż do ogrzania.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie.
Gewürztraminer "Kastelaz" jest dojrzałym, bujnym złotożółtym kolorem. Jego bukiet jest intensywny, urzekający i bardzo złożony z aromatami róż i liczi, a także suszonych owoców, z pikantnymi nutami cynamonu i goździków oraz odrobiną miodu w tle. Wino jest równie przekonujące i złożone w ustach: okrągłe i pełne, zwarte i kremowe z harmonijną świeżością i strukturą oraz aromatycznym wykończeniem. Wino z finezją i charakterem.
Gewürztraminer "Kastelaz" is a ripe, lush golden yellow color. Its bouquet is intensive, captivating and very complex with aromas of roses and litchis as well as dried fruits, with spicy notes of cinnamon and cloves and a touch of honey in the background. The wine is just as convincing and complex in the mouth: round and full, compact and creamy with harmonious freshness and structure as well as an aromatic finish. A wine with finesse and character.