Pikantny Azjatycki Bakłażan Z Tofu I Czerwoną Papryką
Pikantny Azjatycki bakłażan z tofu i czerwoną papryką to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 127 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jeśli masz chiles, papryka, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantny duszony bakłażan i Tofu, Pikantny Tajski Bakłażan & Tofu, oraz Pikantny makaron azjatycki z smażonym Tofu.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.