Pikantno-Słodkie Kumkwaty
Pikantno-Słodkie kumkwaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 18 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, cukier granulowany, kumkwat i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pikantno-Słodkie Kumkwaty, Kumkwat Marynowany, oraz Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i chili w proszku.
Białka ubić wodą do rozpuszczenia. Pracując z 1 kumkwatem na raz, zanurz 1 stronę w białkach, pozwalając nadmiar kapać, a następnie zanurz mieszaninę cukru.
Przenieś do stojaka do wyschnięcia, powlekanego bokiem do góry.
* 1/4 szklanki pasteryzowanych płynnych białek jaj można zastąpić mieszaniną sproszkowanych z wodą.* Płaszcz 3 dni do przodu i przechowywać między warstwami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.