Pikantno - słodki glazurowany łosoś może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 299 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantno-Słodki Glazurowany Łosoś, Słodki I Pikantny Glazurowany Łosoś, oraz Słodki i pikantny glazurowany łosoś z brzoskwinią i pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Łososia umieścić w płytkim, płaskim naczyniu, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Połączyć ocet, oliwa z oliwek, sos sojowy, woda, sok z cytryny, płatki czerwonej papryki, cebula w proszku, czosnek w proszku, kolendra, i brązowy cukier w blenderze. Zmiksować do rozpuszczenia brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
Ramię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wylać marynatę na łososia, aby pokryć równomiernie. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Wyłożyć patelnię do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
5
Łososia wyjąć z marynaty i ułożyć na przygotowanej patelni; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Pozostałą marynatę przełożyć do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
7
Włącz brojlery do niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Łosoś Broil około 6 cali od ciepła przez 5 minut; pędzel z pozostałą marynatą. Dusić dodatkowe 5 do 10 minut, szczotkowanie 2 lub 3 więcej razy z dodatkową marynatą. Łosoś robi się, gdy ryba nie jest już jaskrawoczerwona i może być płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Tymczasem gotować pozostałą marynatę na małym ogniu, aż zgęstnieje i zmniejsza się o jedną trzecią, 5 do 10 minut. Użyj gotowanej marynaty jako sos do zanurzania lub skrop łososia tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.