Pikantne Śliwkowe Udka Z Kurczaka

Pikantne śliwkowe udka z kurczaka wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 879 kalorii. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, imbir, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać fioletowe śliwki, możesz podążać za tym daniem głównym z Śliwkowo-jagodowe letnie puddingi jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Śliwkowe Glazurowane Grillowane Udka Z Kurczaka, Pikantne Udka Z Kurczaka, oraz Pikantne udka z kurczaka z grilla.
Instrukcje
Sos śliwkowy: użyj bocznego palnika lub grilla.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodać imbir, pieprz chile, cynamon i goździki i gotować przez 2 protokół.
Dodać pozostałe składniki i gotować, aż śliwki będą miękkie i mieszanina zgęstnieje.
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym i wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozgrzej grill. Kurczaka doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, na 1 stronie przez 5 minut, lub do złotego koloru. Obróć kurczaka, posmaruj sosem i kontynuuj grillowanie przez 3 do 4 minut, odwróć i posmaruj sosem. Kontynuuj grillowanie i szczotkowanie sosem, aż kurczak zostanie ugotowany, około 12 do 15 minut.