Pikantne zielone świnie cebulowe w kocu z sosem zanurzeniowym Sriracha

Pikantne zielone świnie cebulowe w kocu z sosem zanurzeniowym Sriracha
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Spicy Green Onion Pigs in a Blanket with Sriracha Dipping Sauce could be a great recipe to try. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 81 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalne kiełbasy śniadaniowe, jajko, SOS sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie i pikantne skrzydełka z kurczaka z miodowym sosem Sriracha, Chrupiące wontony z krewetek z sosem do maczania z zieloną cebulą, oraz Krążki Cebulowe Z Limonki Karaibskiej Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować linki kiełbasy na patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce, wymieszać razem Bisquick mix, mleko i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać posiekaną zieloną cebulę i czosnek w proszku, i wymieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Zielona CebulaZielona Cebula
5
Ciepło 10-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. W razie potrzeby lekko nasmarować. Dla każdego naleśnika, wlać około 2 czubate łyżki stołowepełny ciasto na gorącą patelnię. Naleśnik gotować, aż brzegi wyschną i naleśnik będzie bąbelkowy. Obróć; gotuj na złoty kolor. Powtórz z pozostałym cieście, trzymając gotowe naleśniki na żaroodpornym talerzu w ciepłym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
W średniej misce wymieszaj majonez, kwaśną śmietanę i żądaną ilość sosu Sriracha. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Gdy naleśniki i kiełbasa są gotowe, umieścić kawałek cienko pokrojonego sera na każdym naleśniku, a top z kiełbasą link.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
8
Naleśnik zwijamy wokół kiełbasy i zabezpieczamy dużą wykałaczką. Ogrzać i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SOSSOS
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn