Pikantne Wegetariańskie Pitas to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, pitas, liście sałaty kędzierzawej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne Wegetariańskie Okłady, Tex-Mex Pitas, oraz Party Pitas.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Połącz pomidor, ogórek, cebulę i dressing w misce; przykryj i marynuj w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić mieszankę pomidorową; wyrzucić marynatę. Każdą pita wyłożyć na pół liściem sałaty; każdy rozłożyć po 3 łyżki mieszanki ciecierzycy. Łyżka około 2/3 szklanki marynowanych warzyw do każdej połowy pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej