Pikantne Warzywne Quesadillas
Pikantne warzywne Quesadillas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukinii, kolendry, kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pineapple Dak Bulgogi Quesadillas (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Quesadillas), Warzywne Quesadillas, oraz Grillowane Warzywne Quesadillas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.
![Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir]()
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.