Pikantne Warzywa W Stylu Południowym
Pikantne warzywa w stylu południowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, bulionówkę z szynką, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zieleń Rzepy W Stylu Południowym, Southern Style Collard Greens, oraz Zieleń Collardowa W Stylu Południowym.
Instrukcje
Połącz szynki i 6 szklanek wody w garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 do 30 minut. Wymieszać w kostkach bulionowych z szynką, cukrem, solanką i pieprzem.
Przełożyć szynkę i zieleninę do 5-litrowej wolnej kuchenki; zalać płynem do gotowania na wierzchu. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu 8 godzin lub do zieleni są miękkie, ale nie mushy, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby zachować crock co najmniej w połowie pełne cieczy.
Usunąć szynkę, pokroić mięso w kostkę i powrócić do powolnej kuchenki.
Podawać na ryżu, w razie potrzeby.