Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą

Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą
Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, skórkę, kostkę rabarbaru i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Bon Appetit ma 108 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą, Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą, oraz Pikantne imbirowe grillowane udka z kurczaka z salsą z awokado Mango.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn