Pikantne Udka Z Kurczaka Szczotkowane Miodem
Pikantne udka z kurczaka Szczotkowane miodem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 44g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chili w proszku, udka z kurczaka, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne udka z kurczaka Szczotkowane miodem, Pikantne Udka Z Kurczaka Szczotkowane Miodem, oraz Pikantne Udka Z Kurczaka Szczotkowane Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Dodać kurczaka do miski; wrzucić do herbu.
Umieść kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Kurczak Broil 5 minut z każdej strony.
Połącz miód i ocet w małej misce, dobrze mieszając.
Wyjąć kurczaka z piekarnika; pędzel 1/4 szklanki mieszanki miodu na kurczaka. Broil 1 minuta.
Wyjmij kurczaka z piekarnika i odwróć.
Kurczaka posmarować pozostałą mieszaniną miodu. Broil 1 dodatkowa minuta lub aż kurczak zostanie wykonany.