Pikantne Udka Z Kurczaka

Pikantne udka z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 408 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 5 godzin i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, bulionu z kurczaka, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane Uda Z Kurczaka Z Pikantną Polewą Morelową, Pikantne, Pikantne Udka Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, oraz Słodkie i pikantne Wolnowarowe udka z indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz sos sałatkowy i pieprz. W 3-qt. powolna kuchenka, warstwa połowy kurczaka, masło, sos sałatkowy, cebula i czosnek. Powtórz warstwy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości kurczaka. Odtłuszczony tłuszcz.
W małej misce połącz zupę, serek śmietankowy i bulion, aż się połączą; Dodaj do powolnej kuchenki. Przykryj i gotuj przez 45 minut lub do podgrzania.
Wyjmij kurczaka na półmisek do serwowania; mieszaj sos, aż będzie gładki.
W razie potrzeby podawaj kurczaka z sosem i makaronem lub ryżem.