Pikantne tosty fasola Garbanzo i pistacje
Jeśli 49 centów za porcję spada w budżecie, pikantne tosty fasola Garbanzo i pistacje może być super bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fasoli garbanzo, pieprz cayenne, pieprz mielony i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sweet ' N Pepper tosty pistacje, Zupa dyniowa z prażonymi pistacjami, oraz Bourbon Maple Tosty Pistacje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć fasolę garbanzo z kolejnymi 5 składnikami w średniej misce.
Przenieść mieszaninę do obramowanej blachy do pieczenia.
Piec, aż garbanzos są złote i chrupiące, mieszając od czasu do czasu z metalową łopatką, o 20 protokół. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Wymieszać pistacje i tymianek do mieszaniny garbanzo.
Piec, aż fasola i pistacje są chrupiące, o 12 protokół.
Przenieść mieszaninę do miski i podawać na ciepło.