Pikantne Tacos z wieprzowiną i papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych Tacos z wieprzowiną i papryką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasków papryki, Salsa w butelkach, tortille mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chudy Low-Carb Bell Pepper Tacos, Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki, oraz Papryka, Bok Choy I Wieprzowina Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę i gotuj przez 8 minut lub aż wieprzowina straci różowy kolor.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, czosnek, i 1/4 łyżeczka soli, i smażyć 5 minut lub do miękkości. Wieprzowinę równomiernie podzielić na tortille; każdą porcję dodać 1/2 szklanki mieszanki pieprzu, 2 łyżki sera i 2 łyżki salsy i złożyć.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.