Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard

Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard
Pikantne Szwajcarskie ciasto Chard jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jeśli masz mleko sojowe, liście tymianku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard, Rachael Ray ' s Savory Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski.

Instrukcje

1
Usuń środkową łodygę z każdego liścia. Odstaw liście na bok i posiekaj łodygi na małe kawałki. Na dużej patelni, podsmażyć cebulę i łodygi chard aż zmiękną (o 5 protokół), dodając łyżkę wody, jeśli to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu. W międzyczasie pokrój liście chard na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj je do patelni wraz z czosnkiem, zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować, aż wszystkie chard zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia. Jeśli jakakolwiek woda się nagromadziła, odcedzić ją; następnie rozprowadzić chard na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Umieścić tofu i pozostałe składniki w blenderze, i puree, aż bardzo gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać chard w patelni ciasto. Użyj łyżki, aby delikatnie otworzyć otwory przez chard tak, że mieszanina tofu przenika go. Wygładzić górę tak, że warstwa tofu jest równa i obejmuje wszystkie chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Piec przez 30 minut, lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn