Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard

Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard
Pikantne Szwajcarskie ciasto Chard jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jeśli masz mleko sojowe, liście tymianku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard, Rachael Ray ' s Savory Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski.

Instrukcje

1
Usuń środkową łodygę z każdego liścia. Odstaw liście na bok i posiekaj łodygi na małe kawałki. Na dużej patelni, podsmażyć cebulę i łodygi chard aż zmiękną (o 5 protokół), dodając łyżkę wody, jeśli to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu. W międzyczasie pokrój liście chard na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj je do patelni wraz z czosnkiem, zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować, aż wszystkie chard zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia. Jeśli jakakolwiek woda się nagromadziła, odcedzić ją; następnie rozprowadzić chard na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Umieścić tofu i pozostałe składniki w blenderze, i puree, aż bardzo gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać chard w patelni ciasto. Użyj łyżki, aby delikatnie otworzyć otwory przez chard tak, że mieszanina tofu przenika go. Wygładzić górę tak, że warstwa tofu jest równa i obejmuje wszystkie chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Piec przez 30 minut, lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn