Pikantne suszone na słońcu pomidory i pasta z małży to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 75 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, bazylia, suszone pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie, puree suszone na słońcu pomidory i czosnek, aż będą gładkie. Zmiksować w czerwonej papryce, pietruszka, bazylia, chili w proszku, sól, i pieprz. Łyżka w serek i małże, i nadal mieszać do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Świeży Koperek Lub Estragon Opcjonalnie
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przelać do miski i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.