Pikantne Spaghetti Rybno-oliwkowe

Pikantne Spaghetti rybne i oliwkowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 463 kalorie, 24g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Mieszanka oliwek kalamatan, pietruszka, filet tilapia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spaghetti z ostrym sosem pomidorowo-oliwkowym, Spaghetti Z Rybnymi Klopsikami W Pikantnym Sosie Z Czerwonej Papryki, oraz Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać spaghetti i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić, zastrzegając 1 szklankę wody makaronu. Spaghetti wrzucić do oleju i odstawić.
Dodać olej, czosnek, 3/4 łyżeczka soli i pokruszony czerwony pieprz do dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna migotać, dodać pomidory, zastrzeżone wody makaronu i oregano; doprowadzić do wysokiej dusić i gotować, aż sos zgęstnieje, ale jest nadal luźne, 12 do 15 protokół.
Dodać ryby i oliwki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ryba jest gotowana przez i łuszcząca się, 3 do 4 protokół.
Dodać spaghetti i natkę pietruszki. Wrzucić połączyć i podzielić między cztery miski.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.