Pikantne Smażone Skrzydełka Neelys
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d 'oeuvre, więc dać Neelys' pikantne smażone skrzydełka spróbować. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jeśli masz mąkę, sól koszerna i pieprz, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 35 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pat ' s Spicy Fried Wings, Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), oraz Smażone Gorące Skrzydełka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sól przyprawową, płatki czerwonej papryki, cayenne, przyprawę do drobiu, pieprz cytrynowy i 2 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce. Odstawić 2 łyżki przyprawy w osobnej misce.
Skrzydła opłucz pod zimną wodą i umieść w płytkim naczyniu do pieczenia.
Posypać przyprawą, następnie przechowywać w lodówce, pokryte, 1 godzinę.
Ubić jajka, ostry sos, płatki czerwonej papryki, cayenne i 1 łyżeczka czarnego pieprzu w średniej misce.
Umieść mąkę w płytkim naczyniu lub talerzu ciasta.
W dużej frytkownicy lub holenderskim piekarniku rozgrzej 2 cale oleju roślinnego, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 350 stopni F. zanurz skrzydła w jajkach, a następnie w mące.
W gorącym oleju umieścić trzy skrzydełka i smażyć na złoty kolor, 8 do 10 minut, od czasu do czasu obracając.
Przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia. Upewnij się, że olej wraca do 350 stopni F przed dodaniem następnej partii.
Posyp skrzydełka zarezerwowaną przyprawą, aby były wyjątkowo gorące.
Wymieszać śmietanę, chrzan, sos chili, cayenne oraz sól i czarny pieprz do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.