Pikantne smażone Broccolini z czosnkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pikantne smażone Broccolini z czosnkiem spróbować. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 82 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brokuły rabe, rosół z kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pikantny Smażony Sezam Czosnek Broccolini, Pikantny Czosnek Broccolini, oraz Pikantny miód czosnek udka z kurczaka z ryżem i Broccolini.
Instrukcje
Gotować Broccolini w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż łodygi są chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić w durszlaku, a następnie zanurzyć w dużej misce z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Ponownie odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Ciepło 1 1/2 łyżeczki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Dodać połowę czosnku i 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki i podsmażyć, mieszając, aż czosnek będzie złoty, o 1 minutę.
Dodać połowę Broccolini i 2 łyżki bulionu i gotować, mieszając, 2 protokół.
Przełożyć do naczynia, następnie powtórzyć z pozostałym olejem, czosnkiem, płatkami czerwonej papryki, Broccolini i wywarem. Doprawić solą.
Każda porcja zawiera około 32 kalorii i 1 gram tłuszczu.