Pikantne Skórki Ziemniaków
Pikantne skórki ziemniaków to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz pieczenie ziemniaków, masła, śmietany i szczypiorku oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słone Skórki Słodkich Ziemniaków, Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi skórkami ziemniaczanymi, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ziemniaczane z Pecan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić na pół wzdłużnie; miąższ wyjąć, pozostawiając 1/4 cala. gruba skorupa. (Zapisz miazgę do innego użytku.)
Pociąć muszle wzdłuż na ćwiartki i umieścić na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Wnętrze posmarować masłem.
Połączyć sól, czosnek w proszku i paprykę; posypać skórkami. Smażyć na złoty kolor, 5-8 minut. W razie potrzeby połączyć śmietanę i szczypiorek i podawać ze skórkami ziemniaczanymi.