Pikantne Rilletty Z Tuńczykiem
Pikantne Rillette z tuńczykiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, kolendra, tłusty brzuch tuńczyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rillettes, Rillettes Kaczki, oraz Rillettes Łososiowe.
Instrukcje
Dopasuj średni garnek z wkładem do gotowania na parze.
Dodaj 1 cal wody do garnka i doprowadzić go do wrzenia.
Dodaj tuńczyka i pary aż gotowane przez, O 8 protokół.
Ochłoń. Do średniej miski wlać tuńczyka, nie usuwać tłuszczu. Delikatnie wymieszać kolendry, szalotki, masło, zielony pieprz, sok z cytryny i cayenne.
W małej misce ubij śmietanę na sztywną masę. Składamy śmietanę do tuńczyka i doprawiamy solą.
Przełożyć do garnka i podawać w temperaturze pokojowej lub lekko schłodzone z krakersami.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.