Pikantne prażone orzeszki ziemne Chile i Pepitas
Pikantne prażone orzeszki ziemne Chile i Pepitas jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 226 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, brązowy cukier, mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa marchewkowo-imbirowa z masłem Chile i prażonymi orzeszkami ziemnymi, Pieczone warzywa korzeniowe z pikantnymi Pepitami i chrzanowym Creme Fraiche, oraz Orzeszki Ziemne Chile.
Instrukcje
Wymieszać razem orzeszki ziemne i stopione masło w średniej misce.
Wymieszać razem brązowy cukier i kolejne 3 składniki.
Dodaj do mieszaniny orzeszków ziemnych, podrzucając do herbu.
Umieścić orzeszki ziemne w jednej warstwie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 do 15 minut lub do złotego koloru, mieszając raz.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z pestkami dyni. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 20 minut).