Pikantne pomidory Shabu Shabu z owocami morza

Pikantne pomidory Shabu Shabu z owocami morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnych pomidorów Shabu Shabu z owocami morza. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka krewetek, imbir, przegrzebki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Rei-Shabu - Zimna Wieprzowina Shabu Shabu, Sałatka Shabu Shabu, oraz Beef Shabu-shabu.

Instrukcje

1
Umieść blender na blacie i dodaj wszystkie 4 pomidory i 1/2 szklanki bulionu warzywnego. Przykryć i zmiksować, aż pomidory będą całkowicie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj pozostały bulion warzywny i pulsuj przez kilka sekund, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
3
Umieść mieszaninę w rondlu lub bezpiecznym garnku do fondue, dodaj pokrojony imbir i grubo posiekaną kolendrę, przykryj i umieść na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
4
Podczas gdy sos jest podgrzewany, wyjmij owoce morza z lodówki i zacznij układać ryby na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
SOSSOS
RybyRyby
5
Gdy tylko sos dojdzie do wrzenia, przenieś garnek na stację grzewczą na stole i utrzymuj mieszaninę w temperaturze wrzenia. Jeśli ciecz wydaje się zmniejszona, po prostu dodaj więcej bulionu warzywnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Weź szaszłyk i kawałek ryby, szaszłyk ryby i zanurz ją w sosie. Odczekaj kilka sekund i posmakuj sosami zanurzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
7
Podawaj owoce morza z cytrynowym majonezem i kremem imbirowym
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Owoce MorzaOwoce Morza
ImbirImbir
KremKrem
CytrynaCytryna
8
W misce wymieszać majonez, skórkę z cytryny i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn