Pikantne pomidory gotowane jajka z jarmużem i jagodami pszennymi z " poranków pełnoziarnistych

Pikantne pomidory gotowane jajka z jarmużem i jagodami pszennymi z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać pikantny pomidor jajka w koszulce z jarmużu i jagody pszenicy z ' poranki pełnoziarniste spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz łuszczącą się sól, czosnek, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jarmuż i jajka pomidorowe z jagodami, Jagody Pszenne Ze Zwęgloną Cebulą I Jarmużem, oraz Słodkie ziemniaki, jagody pszenne i jajka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni na średnim ogniu, rozgrzać olej, aż się połyska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż tylko miękkie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj chiles i sauté przez kolejne 3 do 4 protokół. Następnie dodać czosnek i kontynuować smażenie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj pokruszone pomidory, pastę pomidorową, gotowane jagody pszenne, kapary, kminek, paprykę, skórkę cytrynową i sól koszerną i dobrze wymieszaj, aby połączyć. Dusić, odkryte, na małym ogniu, aż sos zaczyna gęstnieć, o 15 protokół. Smak i doprawić większą ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Jagody PszenneGotowane Jagody Pszenne
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Złożyć jarmuż i gotować na wolnym ogniu, aż zacznie mięknąć w sosie, 1 do 2 protokół. Użyj drewnianej łyżki, aby zrobić 6 małych studni w sosie, aby jajka się zagnieździły. Patelnia będzie stosunkowo Pełna w tym momencie, więc po prostu staraj się jak najlepiej. Crack jaja do studni i przykryć patelnię. Gotować na małym ogniu, aż białka są twarde, ale żółtka pozostają cieknące, 6 do 8 protokół. Wierzch z pokruszoną fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Łyżka do miski, posypać płatkami soli i czerwonego pieprzu, skropić odrobiną oliwy z oliwek. Podczas gdy ja uważam to za najlepsze w dniu, w którym jest zrobione, możesz pozostawić resztki do całkowitego ostygnięcia, następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Uwaga: aby ugotować jagody pszenne, doprowadzić do wrzenia 1 szklankę (170 g) jagód pszennych i 2 1/2 szklanki wody, następnie zmniejszyć ogień do duszenia i przykryć garnek. Nie zaglądaj ani nie mieszaj-zakłóci to parowanie ziaren. Dusić do miękkości, 50 do 60 minut. Czas gotowania może się znacznie różnić w zależności od rodzaju jagód pszenicy, więc sprawdź opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn