Pikantne Polędwiczki Szkliwione

Pikantne Polędwiczki Szkliwione
Pikantne polędwiczki oszklone mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 409 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,97 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 2. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz masło, pikantną brązową musztardę, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Polędwiczka Wieprzowa Pikantna, Polędwiczka wieprzowa z pikantnym sosem jabłkowym, oraz Pikantna Glazurowana Cebula Perłowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć miód, masło, chrzan i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać 1/3 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać polędwicę. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 6-8 godzin, obracając od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę z wieprzowiny. W dużej patelni, brązowa wieprzowina ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić na stojaku w wyłożonej folią płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec bez przykrycia, w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub aż termometr odczyta 160°, od czasu do czasu zalewając marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn