Pikantne placki ziemniaczane z wakacyjnym Guacamole

Pikantne placki ziemniaczane z wakacyjnym Guacamole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pikantne słodkie placki ziemniaczane z wakacyjnym Guacamole spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Mieszanka soku z granatów, jalapenos, olej z orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 90%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące placki ziemniaczane z Guacamole, Pico de Gallo, boczkiem i jajkami, Słodkie i pikantne hamburgery z indyka z Guacamole, oraz Guacamole Z Limonki Ziemniaczanej.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać około 1/3 szklanki oleju na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Odcedzić rozdrobnione ziemniaki, naciskając je w durszlaku, aby uzyskać ich wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Umieść ziemniaki w misce; używając tarki pudełkowej, zetrzyj cebulę bezpośrednio do ziemniaków, aby soki cebulowe wpadły również do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj jajko i mąkę lub posiłek do miski, a następnie doprawić przyprawami i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połączyć i upuścić tyle ciasta do gorącego oleju, aby 2 1/2-calowe naleśniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodać więcej oleju, w razie potrzeby, i smażyć ciasta partiami, aż głęboko złoci się z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dostaniesz około 16 naleśników.
9
Ugotowane ciasta osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Przeciąć awokado na pół, całą drogę wokół dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
11
Wyjmij pestkę łyżką, a następnie miąższ wrzuć do miski i dodaj sok z cytryny, cebulę, czosnek, jalapenos i dużą ilość soli. Rozgnieść guacamole do gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Sok z granatów zmniejszyć do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
SyropSyrop
13
Ułóż placki ziemniaczane na półmisku i wierzch z czubatymi łyżkami guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
ZiemniakZiemniak
14
Syrop z granatów skropić na guacamole i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z GranatówSyrop Z Granatów
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeChanukowe
Magazyn