Pikantne Placki

Pikantne Placki
Pikantne placki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 50 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, papryka, mąka plus 1/2 szklanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Wiejski Placek Z Szynką I Kukurydzą, placki ze szpinakiem, jak zrobić placki ze szpinakiem | palak pakoras, oraz placki z ciecierzycy, jak zrobić placki z ciecierzycy / chana vadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania rozpuścić drożdże w 1/2 szklanki ciepłej wody. Po 15 minutach dodaj kolejną filiżankę ciepłej wody i mąki, mieszając drewnianą łyżką lub gumową łopatką na tyle, aby wymieszać ciasto bez ugniatania. Przykryć miskę i odstawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 2 lub 3 godziny, lub do podwojenia wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Gdy ciasto wyrośnie, sól rozpuścić w pozostałej filiżance ciepłej wody i dodać, mieszając ją do ciasta rękami. Ciasto na początku będzie wyglądać szałowo, ale stopniowo będzie tworzyć bardziej kremową konsystencję, choć nadal grudkowatą. Używając rąk jako wiosła, ubijaj ciasto, aż będzie gładkie i jednolite w konsystencji. W razie potrzeby ubić w innej 1/2 szklanki mąki. Powinno to bardziej przypominać suche ciasto niż ciasto chlebowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Beat w pepperonata, a następnie odstawić pod ściereczką na 15 protokół.
4
Na wysokiej patelni rozgrzej olej do 360 stopni F. Wrzuć kapary do oleju. Po 30 sekundach Usuń i zarezerwuj większość kaparów, pozostawiając część, aby posmakować oleju. Mokre ręce i wycisnąć kawałek ciasta w 1 ręce, następnie przenieść ciasto do drugiej strony i ostrożnie upuścić go w oleju. Pracuj partiami, aby uniknąć przeludnienia miski i obniżenia temperatury oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Gdy tylko placki staną się złotobrązowe, odwróć i brązuj drugą stronę.
6
Podawać natychmiast, chrupiące i gorące, z zastrzeżonymi kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
7
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj paprykę i saute na dużym ogniu 4 protokół, aż rumiane na brzegach i zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
9
Dodać ocet sherry, sól i pieprz, do smaku, zmniejszyć ogień do średniej, i nadal gotować przez 5 do 7 minut, aż papryka będzie miękka. Wyregulować przyprawę i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ocet SherryOcet Sherry
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia2
Magazyn