Pikantne Piwo-Awokado
Pikantne piwo-poobijane awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, mąkę, SOS sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Beer Battered Cod, Avocado & Bacon Tacos, Crispy Beer Battered Avocado Tacos, oraz Taco rybne z pomidorami i salsą z awokado.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól kuchenną, piwo i sos Sriracha z trzepaczką na gładką masę.
W 5-quart holenderski piekarnik lub ciężki rondel, ciepła 2 do 3 cale oleju do 177°. wrzucić awokado ćwiartki z sokiem z limonki. Pracując w małych partiach, zanurz ćwiartki awokado w cieście. Smażyć na gorącym oleju około 2 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą morską.
Podawać smażone awokado na ciepło, udekorowane pomidorem.