Pikantne Pieczone Jabłka

Pikantne Pieczone Jabłka
Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Jeśli masz mielony pieprz, mielony cynamon, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantne Pieczone Jabłka, Pieczone Jabłka, oraz Pieczone Jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić na 10 minut.
5
Połącz żurawinę i cydr w misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Odstawić na 10 minut.
7
Dodać mieszaninę do ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
8
Używając małej łyżki, ostrożnie zbieraj centra jabłek, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala i posiekaj miąższ jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Umyć wnętrze jabłek 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
10
Umieścić jabłka na blasze do pieczenia, i piec w 350 przez 25 minut lub aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
12
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodać kiełbasę i podsmażyć 5 minut, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
14
Wyjąć z patelni; odcedzić. Wytrzeć patelnię i roztopić pozostałe masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Dodaj posiekane jabłko, żółtą cebulę i następne 3 składniki (przez pieprz); smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
PieprzPieprz
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
16
Dodać czosnek; smażyć przez 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
17
Dodać kiełbasę, mieszankę cebuli, orzechy włoskie i kolejne 3 składniki (przez szałwię) do ryżu; wrzucić. Mieszankę ryżową równomiernie podzielić na jabłka; na wierzch wymieszać z serem. Broil przez 5 minut lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SerSer
CebulaCebula
RyżRyż
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn