Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Jeśli masz mielony pieprz, mielony cynamon, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantne Pieczone Jabłka, Pieczone Jabłka, oraz Pieczone Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić na 10 minut.
5
Połącz żurawinę i cydr w misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Winegret Z Wermutu
6
Odstawić na 10 minut.
7
Dodać mieszaninę do ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
8
Używając małej łyżki, ostrożnie zbieraj centra jabłek, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala i posiekaj miąższ jabłka.
Dodać czosnek; smażyć przez 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
17
Dodać kiełbasę, mieszankę cebuli, orzechy włoskie i kolejne 3 składniki (przez szałwię) do ryżu; wrzucić. Mieszankę ryżową równomiernie podzielić na jabłka; na wierzch wymieszać z serem. Broil przez 5 minut lub do złotego.