Pikantne Pieczarki

Pikantne Pieczarki
Pikantne grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 50 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, pastę chili, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne grzyby i pory, oraz Pikantne Pieczarki Faszerowane.

Instrukcje

1
Usunąć łodygi z grzybów shiitake; wyrzucić. Pokroić czapki z grzybami shiitake; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj imbir, pasta chili, i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Dodaj czapki z grzybami shiitake, pieczarki, i grzyby portobello; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
5
Dodać pozostałe składniki; gotować 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn