Pikantne Pieczarki

Pikantne Pieczarki
Pikantne grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 50 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, pastę chili, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne grzyby i pory, oraz Pikantne Pieczarki Faszerowane.

Instrukcje

1
Usunąć łodygi z grzybów shiitake; wyrzucić. Pokroić czapki z grzybami shiitake; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj imbir, pasta chili, i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Dodaj czapki z grzybami shiitake, pieczarki, i grzyby portobello; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
5
Dodać pozostałe składniki; gotować 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn