Pikantne Pestki Dyni-Pecan Kruche

Pikantne Pestki Dyni-Pecan Kruche
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1082 kalorie, 12g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody, syrop kukurydziany, cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pestka Dyni Pekan Kruchy, Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, oraz Pestki Dyni Kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2
Połączyć cukier, wodę, masło i syrop kukurydziany w średniej wielkości garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie bogaty bursztynowy kolor i cukierki termometr rejestruje 300 ° F,do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Gdy termometr uderzy 149°, natychmiast wyjąć garnek z ognia i wymieszać cynamon, cayenne i sodę oczyszczoną. Mieszanina energicznie pęcznieje i piana. Wymieszaj z pestkami dyni i orzechami pekan. Natychmiast zeskrobać kruche na pergamin wyłożone blachy do pieczenia, rozłożenie go jak najwięcej z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Posypać solą na gorąco kruche. Używając czystych opuszków palców, delikatnie naciśnij kryształki soli do kruchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
5
Pozostawić kruche do całkowitego ostygnięcia, około dwóch godzin, a następnie rozbić na duże odłamki. Kruche będzie przechowywać do trzech tygodni przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn