Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych pasków polędwicy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 602 kalorie, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, sos barbecue, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paski Z Polędwicy Imbirowej, Paski z polędwicy na ryżu, oraz Pikantne Okrągłe Paski Do Steków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Stek pokroić na cztery szerokie paski; dodać do marynaty. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny lub na noc, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Owiń pasek boczku wokół każdego kawałka steku; zabezpiecz wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Posypać pieprzem cytrynowym. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Stek z grilla, pokryty, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 10-15 minut, obracając od czasu do czasu, aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki Warzywne
6
Połącz składniki glazury; pędzel na steki. Grilluj do momentu podgrzania glazury. Wyrzuć wykałaczki.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.