Pikantne Paski Polędwicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych pasków polędwicy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 602 kalorie, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, sos barbecue, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paski Z Polędwicy Imbirowej, Paski z polędwicy na ryżu, oraz Pikantne Okrągłe Paski Do Steków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników.
Stek pokroić na cztery szerokie paski; dodać do marynaty. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny lub na noc, obracając raz.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Owiń pasek boczku wokół każdego kawałka steku; zabezpiecz wykałaczką.
Posypać pieprzem cytrynowym. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla.
Stek z grilla, pokryty, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 10-15 minut, obracając od czasu do czasu, aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°)
Połącz składniki glazury; pędzel na steki. Grilluj do momentu podgrzania glazury. Wyrzuć wykałaczki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.