Pikantne Owoce Tropikalne

Pikantne Owoce Tropikalne
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pikantne owoce tropikalne mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 278 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz banany, miód, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Owocowe Kaboby z tropikalnymi owocami Coulis, Dip z owoców tropikalnych do ciastek i owoców, oraz Ciasto Z Lodem Z Owoców Tropikalnych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 6 składników i, w razie potrzeby, zmieloną czerwoną paprykę w średniej misce. Złóż mango, banany i ananasa. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia8
Magazyn