Pikantne Orzechy Rozmarynu

Pikantne Orzechy Rozmarynu
Pikantne orzechy rozmarynu wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis serwuje 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Ta przystawka ma 293 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów nerkowca, koszernej soli, rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 74% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Pikantne Rozmarynowe Mieszane Orzechy, Pikantne orzechy ze smażonym czosnkiem, szalotką i rozmarynem, oraz Pikantne Rozmarynowe Prażone Orzechy / Przekąski Koktajlowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj ciężką blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce ubić białko jajka i sól, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj syrop klonowy, rozmaryn i pieprz cayenne. Wymieszać orzechy i nasiona słonecznika i wrzucić do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Rozprowadzić mieszaninę orzechów na przygotowanej blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec, aż orzechy są chrupiące i brązowe, 20 do 25 minut, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ostudzić przed podaniem lub przechowywaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia53
Magazyn