Pikantne Oliwki Nadziewane

Pikantne Oliwki Nadziewane
Pikantne Nadziewane oliwki to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 59 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek philadelphia, pietruszka, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Oliwki Pikantne, Pikantne Oliwki Marynowane Pomarańczowe, oraz Pikantny kurczak z szalotką, kaparami i oliwkami.

Instrukcje

1
Łyżka twarogu rozprowadzić w małej, zamykanej plastikowej torbie. Naciśnij serek w jednym z dolnych rogach torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Odciąć mały kawałek z rogu torby. Serek śmietankowy wycisnąć do środka z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3
Na talerzu umieścić oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4
Mżawka z opatrunkiem.
5
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn