Pikantne Oliwki Nadziewane
Pikantne Nadziewane oliwki to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 59 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek philadelphia, pietruszka, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Oliwki Pikantne, Pikantne Oliwki Marynowane Pomarańczowe, oraz Pikantny kurczak z szalotką, kaparami i oliwkami.
Instrukcje
Łyżka twarogu rozprowadzić w małej, zamykanej plastikowej torbie. Naciśnij serek w jednym z dolnych rogach torby.
Odciąć mały kawałek z rogu torby. Serek śmietankowy wycisnąć do środka z oliwek.
Na talerzu umieścić oliwki.
Posypać natką pietruszki.