Pikantne Okłady Z Sałaty Azjatyckiej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych sałat azjatyckich. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wątków fasoli, pasta chile, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantne Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nitki fasoli przykryć wrzącą wodą.
Odstawić na 5 minut lub aż zmiękną.
Odcedzić i spłukać pod chłodną wodą. Makaron posiekać.
Podczas bean threads moczyć, połączyć kolendry, sos sojowy, chile Pasta, i olej w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj makaron i kurczaka do mieszanki sosu sojowego; wrzucić dobrze do herbu. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdego liścia sałaty; zwinąć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.