Pikantne Naleśniki Z Dyni
Pikantne naleśniki z dyni wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 224 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka śmietany, mąka, Sajgon cynamon, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny Dyni, Pikantny Dyni, oraz Dynia Butternut Pikantny Budyń Chlebowy.
Instrukcje
Nawilż szalotkę gorącą wodą w małej misce, 5 do 10 minut.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową przesiać razem w dużej misce.
Jajka ubić, squash, szalotka, i ekstrakt waniliowy razem w osobnej misce; wymieszać do mieszanki mąki, aż po prostu wymieszać. Złożyć porzeczki na ciasto.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Miarka około 1/4 szklanki ciasta i wrzucić do gorącego oleju. Gotować naleśniki, aż chrupiące i lekko rumiane, 6 do 8 minut na stronie. Powtórz z pozostałym ciasto.
W misce wymieszaj śmietanę, ekstrakt waniliowy i syrop klonowy.
Podawać na naleśnikach z dyni.